Vill du sälja mynt?

Vill du sälja mynt? Myntbutiken köper svenska och utländska silvermynt, guldmynt, samlarmynt och medaljer. Vi köper även silver – och guldföremål med tydliga svenska stämplar.

Sälja silvermynt

Vi är specialiserade på att köpa silvermynt och erbjuder konkurrenskraftiga inköpspriser för svenska och utländska silvermynt. Du kan enkelt ta del av våra aktuella silverpriser på de vanligaste svenska silvermynten på vår hemsida. Prislistan uppdateras kontinuerligt för att säkerställa att du får det mest rättvisa värdet med hänsyn till de senaste förändringarna i metallpriserna. Om dina specifika silvermynt inte finns med i prislistan är det inget problem. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss med en prisförfrågan på mynt. 

Sälja guldmynt

Vi är specialiserade på att köpa svenska och utländska guldmynt och erbjuder marknadsledande inköpspriser för svenska och utländska guldmynt. Utforska våra aktuella inköpspriser för några vanliga svenska och utländska guldmynt för att få en insikt i de senaste värderingarna. Priserna uppdateras dessutom regelbundet med hänsyn till de senaste metallpriserna för att kunna erbjuda våra kunder det mest rättvisa och aktuella värdet. Hittar du inte dina guldmynt i prislistan är du hjärtligt välkommen att kontakta oss med en förfrågan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få det bästa värdet för dina guldmynt. 

Sälja mynt i Stockholm

Myntbutiken är din pålitliga partner för att sälja mynt i Stockholm. Vi erbjuder konkurrenskraftiga inköpspriser för silvermynt, guldmynt och samlarmynt. Vår expertis och våra konkurrenskraftiga silverpriser och guldpriser gör oss därför till det självklara valet när du vill sälja mynt i Stockholm.

Besök vårt kontor på Lidingö

Välkommen att besöka vårt kontor på Lidingö, där du kan förvänta dig en smidig och professionell service och upplevelse. Boka tid innan ditt besök genom att ringa 08- 684 392 00 eller mejla info@myntbutiken.se. Vi erbjuder bekvämligheter som parkeringsplats precis utanför dörren, vilket gör det enkelt för dig att komma till oss. För dig som reser kollektivt är det endast en 5–10 minuters bussresa från Ropstens tunnelbanestation till vårt kontor. Kontakta oss på Myntbutiken om du överväger att sälja gamla mynt i Stockholm.

Sälja mynt i Göteborg och andra städer i Sverige

Funderar du på att sälja mynt i Malmö, Göteborg eller någon annan stad i Sverige? På Myntbutiken erbjuder vi flexibla alternativ för att göra försäljningen så smidig som möjligt för dig. För större myntsamlingar erbjuder vi personliga hembesök över hela landet, och vid mindre eller medelstora myntsamlingar kan du enkelt sända mynten till oss. Mynten ska sändas spårbart och försäkrat, och vi ersätter dig för fraktkostnaden såvida inköpsbeloppet överstiger två tusen kronor. Vi kan naturligtvis även returnera mynten kostnadsfritt eftersom vi strävar efter att erbjuda en bekväm upplevelse oavsett vart du bor i Sverige.

Sälja guldmedalj, silvermedalj eller andra medaljer

Vi på Myntbutiken köper naturligtvis även medaljer. Vi är intresserade av att särskilt köpa guld- och silvermedaljer, då dessa oftast har högre värden. Medaljer i koppar, mässing och nickel har generellt sett mer begränsade värden, men det finns alltid undantag. Vi välkomnar dig att kontakta oss oavsett vilka typer av medaljer du är intresserad av att sälja.

Sälja silver – och guld

Vill du sälja silver och guld? Vi köper dina guld- och silverföremål till höga inköpspriser. Exempel på silver och guldföremål som vi köper är matsilver, smycken, pokaler, silvertackor och guldtackor. Det enda kravet för att vi ska kunna köpa dina guld- eller silverföremål är att dina föremål har tydliga svenska eller utländska stämplar.

Vem betalar bäst för mynt och myntsamlingar?

Bäst betalt för mynt och myntsamlingar får man nästan alltid om man är beredd att göra arbetet själv. Däremot är det väldigt tidskrävande att sitta och sälja mynt styckvis på exempelvis Tradera, och det blir en del administration och frågor att besvara från potentiella kunder. Sedan avgår förstås avgifter och provisioner. Vi på Myntbutiken betalar väldigt bra för silvermynt, guldmynt och samlarmynt. Våra marginaler är små, men vi hanterar stora volymer av mynt och medaljer varje år. Kontakta oss för ett prisförslag!

Kundnöjdhet i fokus

Det viktigaste för oss är nöjda kunder, och det är med stor glädje och stolthet vi läser våra kunders omdömen på diverse olika sidor. På Myntbutiken strävar vi inte bara efter att tillhandahålla professionella myntvärderingar och tjänster, utan vi sätter också stor vikt vid att skapa långvariga och positiva relationer med våra kunder. Att upprätthålla hög kundnöjdhet är kärnan i vår verksamhet. Genom att prioritera kundrelationer strävar vi efter att skapa en stark och pålitlig gemenskap där varje kund känner sig värderad och hörd.

Vill du sälja mynt?

Vi på Myntbutiken köper mynt och medaljer av alla olika slag och värderar enskilda mynt och myntsamlingar, oavsett storlek. Vänligen kontakta oss om du är intresserad av att värdera mynt eller sälja mynt i Stockholm eller andra orter i Sverige. Myntbutiken – din pålitliga partner för myntförsäljning och att sälja mynt i Stockholm och Sverige.

Vanliga frågor och svar om att sälja mynt i Stockholm och Sverige

Förekommer det några avgifter eller kostnader vid försäljning av mynt?

Nej, det är inga kostnader förknippade med försäljning av mynt hos oss.

Kan jag sälja mynt i Stockholm?

Ja, du kan sälja dina mynt i Stockholm hos oss på Myntbutiken. Du är hjärtligt välkommen att boka tid hos oss på vårt kontor på Lidingö genom att ringa 08- 684 392 00 eller mejla  info@myntbutiken.se. Vi erbjuder parkeringsplats precis utanför dörren. Om du reser kollektivt är restiden cirka 5–10 minuters bussfärd från Ropstens tunnelbanestation. Kontakta gärna oss på Myntbutiken om du vill sälja gamla mynt i Stockholm.

Vilka typer av mynt köper ni?

Vi köper olika typer av mynt som silvermynt, guldmynt och samlarmynt. Vi är specialiserade på mynt från olika tidsperioder och geografiska områden.

Vilka typer av medaljer köper ni?

Vi är intresserade av att främst köpa guld- och silvermedaljer, men vi är öppna för att diskutera andra typer av medaljer.

Vilka alternativ erbjuder ni för större myntsamlingar?

För större myntsamlingar erbjuder vi personliga hembesök över hela landet. Kontakta oss för att boka en tid som passar dig.

Köper ni bara guld- och silvermynt?

Vi specialiserar oss främst på guld- och silvermynt, men är även intresserade av andra metaller beroende på individuella fall. Kontakta oss för att diskutera dina specifika mynt.

Är värdering av mynt med samlarvärde mer subjektivt?

Ja, värdering av äldre mynt är mer subjektivt då den inkluderar fler variabler. Det kräver ofta en erfaren mynthandlare med förmåga att bedöma kvalitet, historia och andra komplexa faktorer.

Köper ni silver - och guldföremål?

Ja, vi köper guld- och silverföremål med tydliga svenska eller utländska stämplar. Vi köper även silvertackor och guldtackor från kända varumärken. Kontakta gärna oss för vidare diskussion.

Kan jag sälja mina mynt och medaljer från vilken stad i Sverige som helst?

Absolut, oavsett var du bor i Sverige erbjuder vi på Myntbutiken flexibla alternativ. För större samlingar kan vi ordna personliga hembesök, och för mindre eller medelstora samlingar kan du enkelt skicka mynten och medaljerna till oss.

Var kan jag se inköpspriser på silvermynt och guldmynt?

Du kan se inköpspriserna på de vanligaste svenska guld- och silvermynten på vår hemsida.Priserna uppdateras kontinuerligt med hänsyn till metallpriserna.

Hur kan jag kontakta er för att boka en tid för att sälja mynt?

För att boka en tid är du varmt välkommen att ringa 08-684 392 00 eller mejla info@myntbutiken.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din myntförsäljning!

Sälja olympia roma mynt.

Aureus V Ducat Olympia Roma.

Sälja olika silvermynt.
Sälja olika guldmynt.
Sälja gammalt mynt.