Sälj dina samlarmynt till oss

På Myntbutiken är vi entusiaster när det kommer till samlarmynt och vi betalar mycket bra priser för både svenska och utländska mynt av hög kvalitet.

Att få förmedla vidare en fin samling som tidigare varit gömd i förrådet eller på vinden, och se till att den hamnar i händerna hos en hängiven person eller samlare, är bland det bästa vi vet.

Sälj svenska och utländska samlarmynt till bästa priset

Som samlare själva förstår vi värdet av att lyfta fram fina samlingar och hitta nya hem för dem. Vi köper både utländska och svenska samlarmynt av god kvalitet, och betalar höga och konkurrenskraftiga priser.

Försäljning utan auktionshusens höga kostnader och avgifter

Genom vårt stora nätverk av samlare runtom i världen fungerar vi som länken mellan säljare och köpare. Vi erbjuder en försäljningskanal utan auktionshusens höga kostnader och avgifter. Dessutom får du betalt omgående, till skillnad från vid försäljning via auktionshus.

Mynt från olika tidsperioder

Det finns mängder med intressanta samlarmynt från olika tidsperioder. Vi är särskilt intresserade av svenska och utländska silver- och guldmynt från 1700-talet eller äldre, plåtmynt från 1600–1700-talet och antika mynt. Vi är också intresserade av moderna samlarmynt från 1800–1900-talet, exempelvis svenska 2 kronor 1878 ”OCH” eller 20 kronorna 1876 UH, 1885 och 1925.

Tveka inte att kontakta oss om du vill sälja dina samlarmynt

Om du har frågor eller funderingar eller om du vill sälja dina mynt, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfri myntvärdering och garanterar att du alltid kan känna dig trygg när du säljer till oss.

Kristina samlarmynt.

Samlarmyntet Kristina.