Vill du sälja silvermynt?

Vår myntbutik är specialiserad på att köpa både gamla och nya silvermynt, och vi strävar alltid efter att ge dig det mest konkurrenskraftiga priset på marknaden. Vi uppdaterar ständigt våra priser på vår hemsida så att du kan vara säker på att du alltid får det bästa värdet för dina silvermynt.

Utöver att köpa svenska silvermynt är vi också intresserade av att köpa utländska silvermynt, investeringsmynt, minnesmynt och jubileumsmynt. Vi köper till exempel gärna Morgan Silver Dollar, Maple Leaf, American Silver Eagle, Philharmonica, Kangaroo och många fler, liksom Riksbankens 100 – 200 – 300 kronors mynt.

Oavsett storlek på din myntsamling, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri värdering av dina mynt.

Vi köper dina silvermynt till bästa pris

För att säkerställa att du får det bästa möjliga priset värderar vi alltid dina silvermynt enligt det aktuella silverpriset. Vi vill att du som kund ska känna sig trygg när du säljer till oss, så vi uppmanar dig att jämföra våra priser med andra seriösa mynthandlare och myntauktioner. Du kan lita på att Myntbutiken alltid ger dig ett konkurrenskraftigt marknadnadspris.

Silvermynt amerikansk silverdollar.

Amerikansk silverdollar.

Jubileumsmynt 300 kr med kronprinsessan Victoria och Daniel.

Jubileumsmynt med kronprinsessan Victoria och Daniel. Valör 300 kr. 92,5% silver.

Sälj dina silvertackor till oss

Vår mynthandel har även en bred efterfrågan på silvertackor från olika märken, inklusive populära varumärken som Boliden, Heraeus, Degussa, Swiss Bank, Johnson Matthey och Credit Suisse. Vi köper därför gärna silvertackor i olika storlekar från välkända märken.

Vi strävar alltid efter att ge dig som kund det bästa möjliga priset, så att du kan känna dig trygg när du säljer dina silvertackor till oss.

Få en kostnadsfri värdering och sälj dina gamla silvermynt idag

Om du har några frågor eller vill sälja dina silvermynt idag, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri värdering. Vi ser fram emot att höra från dig.

“Den finaste silverkvalitén i föremål kallas sterlingsilver och består av 92,5% silver”

Samling av äldre svenska och utländska silvermynt.

Många äldre svenska och utländska mynt innehåller delvis silver

Silvermynt 10 kr 1972, Konungens 90-årsdag.

10 kr 1972, Konungens 90-årsdag. Detta mynt innehåller hela 83% silver.

Vanliga svenska silvermynt